Site Overlay

Videomaker

Het vertellen van verhalen gebeurt anno 2024 meer dan ooit met video. Denk aan een bedrijfspitch, jubileumvideo, vacaturevideo, aftermovie of verticale en horizontale video voor sociale media. En hoewel iedereen met zijn mobiele telefoon een filmpje kan schieten, zie ik het maken van een goede video als een vak. Het vak van videomaker heb ik van A tot Z in de vingers. Van het nadenken over het verhaal, tot het plannen, opnemen en monteren van de video. Door mijn jarenlange ervaring als camerajournalist voor televisie, ben ik in staat om in een mum van tijd een kwalitatieve video af te leveren. Met mijn persoonlijke en empathische aanpak, begeleid ik de betrokken partijen door het proces heen. Of het nu gaat om een pitch, of een vacaturevideo, wervingsfilm, jubileumfilm of een videoreportage; Door vroeg in het proces mee te denken, behalen we de mooiste resultaten!

Kwaliteit staat voorop

Flexibiliteit en creativiteit zijn twee van mijn eigenschappen die je terugziet in mijn werkwijze en beelden. Hoewel ik zo minimalistisch mogelijk werk, maak ik geen concessies als het gaat om kwaliteit. Mede daarom werk ik met hoogwaardige prime-lenzen met een vaste brandpuntsafstand. Dit garandeert de scherpste details en de beste beeldkwaliteit voor elke opname. Hoewel ik zowel fotografie als videografie aanbiedt, is dit geen vanzelfsprekende combinatie. Ik zal het dus ook alleen aanbieden wanneer ik er zeker van ben dat ik beide met aandacht kan doen.

Videomaker in Zeeland en Brabant

Rijdende Redactie van Vincent Krijtenburg. Ik ben fotograaf in Vlissingen, Middelburg, Goes, Hoogerheide, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Breda en ver daarbuiten als het nodig is!

Mijn werkgebied ligt voornamelijk tussen Vlissingen (Zeeland) en Breda (Brabant). Mijn bekendheid met dit gebied zorgt voor snelle bereikbaarheid tot diverse locaties in dit gebied. Desalniettemin sta ik open voor projecten en opdrachten buiten dit gebied. Afstand vormt geen belemmering voor het vastleggen van uw unieke verhaal. Sterker nog: Sinds 2018 kan ik werken van mijn eigen Rijdende Redactie, een kantoor op wielen dat van alle gemakken voorzien is. De Rijdende Redactie stelt mij ook in staat om tijdens meerdaagse projecten op locatie te verblijven!

Samenwerken

Of u nu op zoek bent naar een video voor uw bedrijf of een video van jullie bruiloft, ik ben beschikbaar om uw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samenwerken om onvergetelijke beelden te creëren!