Site Overlay

Fotograaf

Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring als fotograaf in de regio West-Brabant. Wat begon met de hobby digitale fotografie, groeide al snel uit tot mijn dagelijkse werk. Met passie en met een scherp oog voor detail maak ik fotoreportages voor redactionele en commerciële doeleinden en particulieren.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is voor mij meer dan alleen mooie plaatjes van een onderneming maken. De series foto’s vertellen het verhaal van het bedrijf. Of het nu gaat om productieprocessen of de dagelijkse werkzaamheden, productfotografie, evenementen of uitzonderlijke projecten. Mijn lens onthult de essentie van jouw bedrijf. Drukwerk en social media krijgen een boost met pakkende beelden en doordachte fotografie. Bedrijfsreportages kunnen ook worden uitgebreid met hoogwaardige videoproducties.

Bruiloftsfotografie

Als bruiloftsfotograaf in de regio Bergen op Zoom e.o. heb ik al tientallen huwelijksceremonies mogen vastleggen. Van het klaarmaken van de bruid en de bruidegom tot het ja-woord. Ik leg de gebeurtenissen vast en creëer tijdloze herinneringen. Op zoek naar zowel een fotograaf als een videomaker voor jullie bruiloft? In samenwerking met mijn partner kunnen we jullie dag vastleggen in zowel fotografie als videografie.

Kwaliteit staat voorop

Flexibiliteit en creativiteit zijn twee van mijn eigenschappen die je terugziet in mijn werkwijze en beelden. Hoewel ik zo minimalistisch mogelijk werk, maak ik geen concessies als het gaat om kwaliteit. Mede daarom werk ik met hoogwaardige prime-lenzen met een vaste brandpuntsafstand. Dit garandeert de scherpste details en de beste beeldkwaliteit voor elke opname. Hoewel ik zowel fotografie als videografie aanbiedt, is dit geen vanzelfsprekende combinatie. Ik zal het dus ook alleen aanbieden wanneer ik er zeker van ben dat ik beide met aandacht kan doen.

Fotografie in Zeeland en Brabant

Mijn werkgebied ligt voornamelijk tussen Vlissingen (Zeeland) en Breda (Brabant). Mijn bekendheid met dit gebied zorgt voor snelle bereikbaarheid tot diverse locaties in dit gebied. Desalniettemin sta ik open voor projecten en opdrachten buiten dit gebied. Afstand vormt geen belemmering voor het vastleggen van uw unieke verhaal. Sterker nog: Sinds 2018 kan ik werken van mijn eigen Rijdende Redactie, een kantoor op wielen dat van alle gemakken voorzien is. De Rijdende Redactie stelt mij ook in staat om tijdens meerdaagse projecten op locatie te verblijven!

Samenwerken

Of u nu op zoek bent naar bedrijfsfotografie die je merk versterkt of naar adembenemende beelden van jullie bruiloft, ik ben beschikbaar om uw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samenwerken om onvergetelijke beelden te creëren!