Vincent Krijtenburg

Journalistiek & Media

Gratis persbericht boek

Een goed persbericht is de eerste stap naar waardevolle publiciteit! Ga jij een boek uitbrengen? Of heb je dat recent gedaan? Met de onderstaande tool kun je eenvoudig een persbericht maken over jouw boek. Vul de onderstaande vragen zo nauwkeurig mogelijk in en je krijgt direct en gratis het persbericht in jouw mailbox!


    Misschien ben je het nog van plan: Een boek schrijven. Of misschien is het boek uitgeven al een feit. Hoe dan ook, wil je een boek verkopen, dan kun je wel wat publiciteit gebruiken. Een persbericht is een handig hulpmiddel om aandacht te krijgen.

    Na het invullen van de bovenstaande vragen krijg je direct het persbericht in jouw mailbox. Kijk nog even na of alles klopt, en stuur het persbericht vervolgens op naar redacties van media die volgens jou relevant zijn voor jouw doelgroep. Je kunt bijvoorbeeld denken aan lokale media of regionale media als jouw boek over een onderwerp bij jou in de buurt gaat. Maar misschien is het thema van jouw boek wel landelijk. Vergeet bovendien de vakbladen niet, die over een specifiek onderwerp, thema of sector berichten.

    © 2023 Vincent Krijtenburg

    Thema door Anders Norén