360-graden fotografie en video

Virtual Reality is dichter bij dan u denkt, en biedt fantastische marketingmogelijkheden voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf (mkb/mko). Geef u klant een onvergetelijke ervaring waarbij hij of zij zelf de regie heeft over het beeld. 360Reportage maakt 360° video en foto bereikbaar voor het mkb in de Benelux. Bij het maken van 360° beelden van uw bedrijf ga ik (Vincent Krijtenburg) professioneel, creatief en snel te werk.

Groot bereik

U kunt er niet omheen: Digitaal is het nieuwe normaal. Drukwerk en broadcast (tv) hebben in rap tempo plaats moeten maken voor online content op Facebook, Youtube en blogs. Content wordt bekeken wanneer het de consument uitkomt, en kan daarom maar beter leuk, relevant en interactief kan zijn. Met een 360° video heeft u een groter bereik dan bij het gebruik van traditionele video’s.

Betaalbaar en supersnel

Voordat u stopt met het lezen van deze tekst, en 360° video’s gaat bekijken op deze site is het volgende belangrijk om te weten: De video’s die ik maak zijn niet duurder dan normale video.

 

Geef (potentiële) klanten een unieke blik in uw bedrijf, vastgoed of evenement. Een uitkomst voor makelaars, huizenverkopers, projectontwikkelaars maar ook voor bedrijven, evenementenorganisaties en nieuwsmedia.

Foto
Door middel van het slepen met de muis, swipen over het scherm of bewegen van het device bepaald de kijker zelf wat hij of zij ziet. Het enige wat de kijker nodig heeft is een smartphone, tablet, of computer (eventueel gecombineerd met een vr-bril, maar dat hoeft niet).


Werkt het bovenstaande voorbeeld op de Kuula-server niet, probeer dan deze versie die ik op Google Maps zette: check.

Video

Google streetview

Nodig klanten uit om via Street View binnen te komen in uw bedrijf op Google Maps en Google Zoeken. Deze geweldige virtuele ervaring versterkt het vertrouwen van potentiële gasten en klanten.

 

360 graden journalistiek (klik)