Vincent Krijtenburg

Journalistiek & Media

Product fotografie

Bij het maken van productfoto’s ga ik te werk met oog voor kwaliteit, detail en uitstraling. Geen product is hetzelfde, dus iedere productfoto dient ook het juiste gevoel te geven aan de specifieke doelgroep. De ene keer is dat door middel van een steriele productfoto in de studio, een andere keer is dat op de locatie die voor het product kenmerkend is.

Bewerking
Ook het nabewerken van foto’s is bij mij in goede handen. Van het corrigeren van de lichtniveau’s en kleur tot het vrijstaand maken van afbeeldingen. Maar ook beeldmanipulatie, beelden combineren, vormgeven van bestanden behoort tot de opties.

Gebruik
Mijn productfoto’s zijn door diverse organisaties gebruikt in bijvoorbeeld webshops, nieuwsbrieven en reclamefolders.

 

portfolio-vkrijtenburg-03

 

apples

 

10432543_774747215914232_6541941046767261622_n

 

duiven1-bewerkt

 

portfolio-vkrijtenburg-02

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Vincent Krijtenburg

Thema door Anders Norén